Cellini Specialty szemes kávé csomag
15 % kedvezménnyel, a Cellini két különleges Specialty prémium szemes kávéja.
A csomag tartalma 1 kg CELLINI csúcs specialty szemes kávé:
- 1 db Cellini, "Speciality Esploratore" 100 % Arabica szemes kávé 0,5 kg
- 1 db Cellini, "Speciality Rivoluzionario" 80% Arabica 20% Fine Robusta szemes kávé 0,5 kg
Ismerje meg a Cellini-t, a kortárs olasz kávét Genovából, tudjon meg többet a márkáról ITT! |
Cellini ESPLORATORE Specialty 100% Arabica blend
A Cellini ESPLORATORE 100 % Arabica Specialty minősítésű szemes kávéja az SCA (Specialty Coffee Association) kávéminőség sztenderje alapján. Az SCA specialty minőségű kávék nulla elsődleges hibával rendelkezhetnek, és legalább 80 pontot kell, hogy elérjenek a 100 pontos minőségi skálán.
A Cellini ESPLORATORE specialty blendet alkotó nyerskávék Etiópiából, Kolumbiából, Guatemalából és Brazíliából származnak. Lassú, gyengéd pörköléssel csalogatják elő a legfinomabb aromákat a kávéból, melynek eredménye egy gazdag, komplex ízvilágú 100% Arabica kompozíció. Erőteljesen aromás kávé az ínyenceknek hosszantartó édes utóízzel, erős savassággal, közepes testességgel és intenzitással.
A Cellininél 1946 óta nagy odafigyeléssel és szenvedéllyel pörkölik a minőségi kávékat Genovában. A pörkölés és kávékeverés művészetével garantáljuk a kiváló csészeeredményt, amelyet még a legigényesebb kávéimádók is értékelnek. A Cellini új különleges specilaty kávéi ezt a filozófiát a következő szintre emelik.
A citrusfélék és a keserű kakaó finom jegyeivel az Esploratore igazi kincs a kávé szerelmeseinek, különösen az eszpresszó szerelmeseinek.
A Cellini ESPLORATORE 100% Arabica Specialty kávék négy származási helye:
- Etiópia, Sidama Mirado, termesztési magasság 2100 m. A régió, ahol a világ első kávénövényei születtek. Több mint ezer kistermelő hozza be kávétermését Asefa Dukamóhoz. Családja támogatta a falvak közötti utak építését és a kisgazdák oktatását. Finom kávé finom citrusfélék illatával és finom savakkal.
Kolumbia, Alto del Obispo, San Augustin, termesztési magasság 1900 m. Ez a különlegesség a Cordillerák lejtőiről származik. 50 kávétermesztő család szüreteli a babszemeket 1900 méteres magasságban. Telt test, kiegyensúlyozott és kellemes ízvilág, valamint enyhe kesernyés kakaósság jellemzi az innen érkező kávét.
Guatemala Finca El Hato, Santarosa, termesztési magasság 1450 m. Dzsungel és a trópusi madarak éneke veszi körül a Rasch család kávéültetvényeit. A babot teraszokon szárítják a napon, a levegőt áthatja a kávé illata. Testes kávé hosszú aromával és virágos jegyekkel.
Brazília, Bahia, Barra Do Choca, termesztési magasság 1000 m. Egy évszázados ültetvény a brazil fennsíkon. A hideg éghajlat sűrű és összetett termesztést biztosít. A kávécseresznyét kézzel szüreteljük és szárítás után kóstoljuk meg. Ízében ez a kávé édes, lágy és különösen kerek.
------------------------------------------------------
Cellini RIVOLUZIONARIO Specialty 80% Arabica 20% Fine Robusta blend
Arabica és Fine Robusta specialty kávékeverék Mexikóból
A Cellini RIVOLUZIONARIO Specialty minősítésű szemes kávéja az SCA (Specialty Coffee Association) kávéminőség sztenderje alapján. Az SCA specialty minőségű kávék nulla elsődleges hibával rendelkezhetnek, és legalább 80 pontot kell, hogy elérjenek a 100 pontos minőségi skálán.
A RIVOLUZIONARIO Mexikóból érkezik, 80 % specialty minőségű Arabicából és 20 % csúcsminőségű Robustából készült keverék. A forradalmian jó minőségű robusta kávé plusz csavart ad ennek az egyedülálló keveréknek, lassú pörkölés utáni teljes, de nem túl szikár intenzitás, aroma és testesség jellemzi közepes savassággal. Gyümölcsök és gabonafélék finom illatával a Rivoluzionario igazi kincs az eszpresszó puristák és egyben a tejes kávéitalok rajongói számára.
Megkapta az organikus, Fairtrade, Rainforest Alliance, és kóser minősítést is.
A RIVOLUZIONARIO származási helyei:
80% Arabica Specialty Mexikóból, Chiapas, Ranco Bionito, termesztési magasság 1300 m. A Gandara család 1954 óta termeszt különleges kávékat, még mielőtt ez a meghatározás, hogy specialty létezett volna. A hegyek párás klímája és a kézi szedés, válogatás tökéletes feltételeket biztosít ehhez az első osztályú kávéhoz. Íze lágy, harmonikus, kiegyensúlyozott csokoládé jegyekkel és kellemes savakkal.
20% Fine Robusta Mexikóból, Veracruz-Tepat, termesztési magasság 1200 m. A legfinomabb, igazi ritkaság Robustát termesztik itt. Ezt a robustát kifejezett édesség és sav jellemzi. A kávé kiválóan testes anélkül, hogy keserű lenne, egyedi ízt garantál.
Validate your login