Cellini, "Specialty Esploratore" szemes kávé 0,5 kg
A Cellini 100 % Arabica Specialty minősítésű szemes kávéja az SCA (Specialty Coffee Association) kávéminőség sztenderje alapján. Az SCA specialty minőségű kávék nulla elsődleges hibával rendelkezhetnek, és legalább 80 pontot kell, hogy elérjenek a 100 pontos minőségi skálán.
A Cellini ESPLORATORE specialty blendet alkotó nyerskávék Etiópiából, Kolumbiából, Guatemalából és Brazíliából származnak. Lassú, gyengéd pörköléssel csalogatják elő a legfinomabb aromákat a kávéból, melynek eredménye egy gazdag, komplex ízvilágú 100% Arabica kompozíció. Erőteljesen aromás kávé az ínyenceknek hosszantartó édes utóízzel, erős savassággal, közepes testességgel és intenzitással.
A Cellininél 1946 óta nagy odafigyeléssel és szenvedéllyel pörkölik a minőségi kávékat Genovában. A pörkölés és kávékeverés művészetével garantáljuk a kiváló csészeeredményt, amelyet még a legigényesebb kávéimádók is értékelnek. A Cellini új különleges specilaty kávéi ezt a filozófiát a következő szintre emelik.
A citrusfélék és a keserű kakaó finom jegyeivel az Esploratore igazi kincs a kávé szerelmeseinek, különösen az eszpresszó szerelmeseinek.
A Cellini Esploratore 100% Arabica Specialty kávék négy származási helye:
- Etiópia, Sidama Mirado, termesztési magasság 2100 m. A régió, ahol a világ első kávénövényei születtek. Több mint ezer kistermelő hozza be kávétermését Asefa Dukamóhoz. Családja támogatta a falvak közötti utak építését és a kisgazdák oktatását. Finom kávé finom citrusfélék illatával és finom savakkal.
Kolumbia, Alto del Obispo, San Augustin, termesztési magasság 1900 m. Ez a különlegesség a Cordillerák lejtőiről származik. 50 kávétermesztő család szüreteli a babszemeket 1900 méteres magasságban. Telt test, kiegyensúlyozott és kellemes ízvilág, valamint enyhe kesernyés kakaósság jellemzi az innen érkező kávét.
Guatemala Finca El Hato, Santarosa, termesztési magasság 1450 m. Dzsungel és a trópusi madarak éneke veszi körül a Rasch család kávéültetvényeit. A babot teraszokon szárítják a napon, a levegőt áthatja a kávé illata. Testes kávé hosszú aromával és virágos jegyekkel.
Brazília, Bahia, Barra Do Choca, termesztési magasság 1000 m. Egy évszázados ültetvény a brazil fennsíkon. A hideg éghajlat sűrű és összetett termesztést biztosít. A kávécseresznyét kézzel szüreteljük és szárítás után kóstoljuk meg. Ízében ez a kávé édes, lágy és különösen kerek.
Érdekli a CELLINI és ingyenes kávégép kihelyezés vendéglátóhelyén?
Ismerje meg a Cellini-t, a kortárs olasz kávét Genovából, tudjon meg többet a márkáról ITT! |
Validate your login