BTTR N°1 alkoholmentes párlat 70cl
#drinkdifferent
Gyógynövény alapú bitter, alkohol nélkül készített párlat
The best of Italy
Az Olaszországban készülő BTTR No.1. ideális tonikkal, szódával és olyan tradícionális koktélok újragondolásához mint a Negroni vagy a Spritz. Ízében a gyógynövények mellett édes- és keserű narancs, fahéj, rebarbara, citrom, és tárnics jegyek fedezhetők fel. A BTTR a párlat márkaneve a gyógynövényekre, a bitter párlatok fő alkotóanyagára való utalás. A mássalhangzókat elhagyták belőlük, ahogy az alkoholt....
Az egészségtudatosság jegyében az alkoholos tartalmú italokat egyre többen, és egyre fiatalabban hagyják el még alkalmi jelleggel, vendéglátóhelyeken is. A bárokban fogyasztott italok egyik leggyorsabban növekvő szegmense az alkoholmentes (de nem szirup/szörp) italoké. A vendégek egyre inkább keresik az olyan koktélokat, borokat, párlatokat, amelyeket nem úgy állítanak elő, hogy kivonják az alkoholt az italból, ami által az szegényes pótlék lesz csupán. A francia JNPR az alkohol nélküli párlatok kategória úttöröje, a kézműves cég eleve alkoholmentesen készíti borókabogyó és gyógynövény alapú párlatait 3 ízben. Önálló, újfajta kreációk, koktélok készítésére is alkalmasak, de hagyományos gin- és bitter alapú koktélok alkoholmentes verzióit is magas minőségben lehet velük elkészíteni. Kóstolja meg a JUNIPER párlatokat, és győződjön meg róla, hogy attól, hogy valami nem alkoholos még ugyanolyan finom, teljesértékű koccintanivaló ital lehet!
THIS IS NOT A NEGRONI koktél recept:
- 20 ml BTTR N°1
- 20 ml JNPR n°1
- 40 ml minőségi fehér szőlőlé
Egy jégkockávl töltött pohárba öntsd a JNPR n°1 párlatot, majd a szőlőlevet és végül a BTTR n°1-t.
Keverd össze, és a szervírozáshoz adj mellé narancs szeletet vagy héjat.
További JNPR koktél receptek innen letölthetők!
Validate your login